Chocolate Tart

I skrivende stund fyller jeg verden med lukten av nybrygget kaffe og fersk sjokoladekake. Jeg har med andre ord vært på kjøkkenet og gjort skade igjen. Dagens herlighet er en sjokoladedessert, nærmere bestemt en myk sjokoladefudgekake, oppkalt etter fantastikse Rita. Litt vrien å få til, akkurat som Rita, men når man først klarer det smaker hun/den herlig. Oppskrift kommer som vanlig fortløpende.

Desserten er laget med tre ulike sjokoladetyper, blant annet mørk belgisk sjokolade med ristede hasselnøtter i.

Serveres med friske jordbær, selvsagt. Og vaniljeis som smelter over den varme kaken.

Denne desserten er forøvrig godt gift med Zenato Recioto della Valpolicella Classico, og det å skille dem ville ha vært en skam. Med andre ord, sammen utgjør de en ******* i din munn. Vi blogges!









 

9 kommentarer

Camilla Teigen

13.04.2011 kl.18:15

nam! :D

gyrk

13.04.2011 kl.18:25

Hva med noe digg uten så masse sukker. Klarer du det? :fysen:

foralldel

13.04.2011 kl.18:29

gyrk: Meg?

Haha, neida. Jordbær?:D

gyrk

13.04.2011 kl.18:32

Jordbær er godt, helt klart. :)

Superfan

13.04.2011 kl.18:40

Kan du lage noe sunt OG godt snart? Selv om jeg neppe ville sagt nei til det der.. ;P

foralldel

13.04.2011 kl.18:43

Superfan:Innlegget fra igår?(A)

Sana Sol

13.04.2011 kl.21:54

Niceeeeeeeee ;D

Duyen

13.04.2011 kl.23:28

nam :)

kris

14.04.2011 kl.13:43

utgjør de en orgasme i munn? i know u too well. ;D

Skriv en ny kommentar

hits