Vegetarfritters med persilledressing

God kveld bloggen! Nå har det vært litt dårlig vær de siste dagene, noe som har resultert i en litt nedstemt stemning. Men da er bare én ting å gjøre; Spre en masse matglede! Siden jeg har blogget om mye søtt i det siste, slo jeg til med en litt artig forrett i dag. Finnes uttallig mange varianter av den, både i Amerika, Asia og Europa. Uansett, retten består enkelt og greit av en rekke oppskårede grønnsaker og krydder, som dyppes i en meljevning før de friteres i olje. Jeg er personlig ikke så glad i oljestekte ting, men gang hvert tiende år syntes jeg det er det lov å belønne seg selv med noe sånt.






 

3 kommentarer

Ida

26.05.2011 kl.20:42

NAM NAM NAM!!! :-D

Monica

26.05.2011 kl.21:18

"Pakode" heter det på indisk...Jeg begynte å lure hva det faktisk var, men skjønte det tilslutt, haha! :p

Samra

27.05.2011 kl.13:45

Nam! Glem studiene til neste år, du burde bare åpne en restaurant! :)

Skriv en ny kommentar

hits