Morro med mais!

Ikke mobb bildene. Tro meg, jeg vet like godt som dere. Uansett, grillede maiskolber er med på definere sesommeren i Norge. Som alle vet smaker det herlig. Har du på litt sitronsaft og paprikakrydder, kan jeg love deg at du virkelig setter tennene i en godsak.

Vannskelighetsgrad: Lett.

Dette trenger du: 1/2 dl sitronsaft, 1 ts paprikapulver, 1/2 ts salt og grillede maiskolber.

Dette gjør du:

1. Bland sitronsaft, salt og paprikapulver, og hell marinaden over grillede kolber. Spises øyeblikkelig! :D







2 kommentarer

Malin og Marte

08.08.2011 kl.22:06

Har aldri tenkt at man kan ha andre ting på maiskolbenen enn smør og urtesalt ;P Takk for tipset

foralldel

08.08.2011 kl.22:28

Malin og Marte: Åh, da MÅ du smake med sitron. Det smaker HERLIG! :D

Skriv en ny kommentar

hits