Salte macadamianøtter med sjokoladeovertrekk

En vinkveld med vennegjengen uten godt tilbehør ender alltid i katastrofe. Ost, kjeks, druer og sjokolade er klassikere, men hva med å prøve noe nytt? Kombinasjonen av salt og søtt er en herlig opplevelse for ganen, og som dere kanskje vet, er salt en smaksforsterker som fremmer andre smaker ytterligere. Nedenfor har jeg brukt salte macadamianøtter, og dyppet dem i smeltet sjokolade. En lekende lett, men allikevel meget delikat oppskrift. Prøv den ut neste gang du trenger tilbehør til dine edle dråper, den vekker garantert oppsikt! :D

Vanskelighetsgrad: Lekende lett.Dette trenger du: Cocktailpinner eller smaksfrie tannpirkere, 1 pakke macadamianøtter eller hasselnøtter, og 1 plate sjokolade. Dette gjør du:

1.  Stikk nøttene på pinnene, og sett dem på et fat. Smelt sjokoladen i vannbad under omrøring, og dypp i nøttene. Kjøl de ned på et fat, eller stikk ned pinnene i en isoporkloss.

Ha en fortsatt matglad kveld! :D 

 

3 kommentarer

Malin og Marte

16.08.2011 kl.22:54

Macadamianøtter er skikkelig luksus for ganen, ja ;) Skal garantert prøve dette... Har du flere tips hva man kan bruke disse smakfulle, sunne og ikke minst miljøvennlige nøtterne til?

Monica

17.08.2011 kl.00:22

Ser virkelig lekende lett! Ser så godt ut. Dette skal garantert prøves!

fama

17.08.2011 kl.16:31

fin blogg!

Skriv en ny kommentar

hits