Italienskgresk-salat

Det finnes ufattlig mange forskjellige typer greske og italienske salater. De har hver sin unike smak, og passer perfekt som tilbehør til kjøttretter eller som simple forretter. Denne varianten her er resultatet av en kombinasjon av de beste råvarer fra både Italia og Hellas: Kirsebærtomater, tzatziki, pesto, olivenolje og ruccola. Superlett å lage, ser bra ut, og smaker himmelsk.

For 4 porsjoner trenger du: 250 g kirsebærtomater, 2 dl tzatziki, 2 ss olivenolje, 4 ss pestoog omtrent 1 dlruccola.



Dette gjør du:

1. Skyll kirsebærtomatene, og del de i små terninger. Fordel de på fire små glass, og hell over omtrent to spiseskjeer tzatziki i hver av dem.

2. Tilsett én spiseskje pesto i hvert av glassene, og hell over noen dråper olivenolje. Tislutt strør du over rucollablader.


Frisk Bolgheri Bianco fra Tuscany, passer perfekt til denne retten.

Én kommentar

Jane

22.08.2011 kl.03:58

Ser bra ut å dandere i glass! Takk for tipset :)

Skriv en ny kommentar

hits