Morgenstund har gull i munn - havregrøt med friske bær

God morgen kjære blogglesere! Her sitter jeg ute på terrassen og nyter de få solskinnstrålene som finner veien gjennom det tykke skylaget i ny og ne. Selvsagt har jeg en deilig frokost foran meg. Jeg vet det er mange der ute som syntes havregrøt er noe av det kjedeligste som finnes. Men hvem sier at havgrøt skal spises alene? Nedenfor har jeg blandet inn friske blåbær og bjørenbær fra normarka i grøten, noe som gir den et fantastisk løft. Både med tanke på smak og utseende. Superlett å lage, og supersunn! :D

Vanskelighetsgrad: Lett.

Dette trenger du: 1 dl havregryn, 1 dl melk og 1 dl vann.

Dette gjør du: Kok opp vann og melk, og tilsett havregryn under omrøring. Kok opp massen til du får en tykk og fin grøt.


En kan for øvrig ha sukker i grøten, men det er noe jeg selv unngår. Du kan også bruke eplebiter og kanel om du ikke har friske bær tilgjengelig. Unasett, nå skal jeg og min lille bebi (les: iphone) ut og løpe et par mil før regnet begynner å hølje ned igjen.

Blogges!

Én kommentar

magnus

04.09.2011 kl.11:55

ikke dårlig! :D

Skriv en ny kommentar

hits