Fusilli con basilico

God kveld i stugo, kjære matelskere! For mange, mange hundre år siden var det en eller en annen genial herremann eller damekvinne som blandet sammen olje, egg og mel, og oppfant det vi i dag kjenner som pasta. Det er vel ingen nyhet for dere lesere at jeg elsker denne geniale oppfinnelsen, noe som henger tett sammen med at den kan tilberedes på minst én million ulike måter. Nedenfor finner dere en av mine favoritter: Fusilli (pastaskruer) med frisk basilikum, pinjekjerner og olivenolje. Oppskriften legger jeg ut utover kvelden.




 

4 kommentarer

Regine

17.09.2011 kl.19:12

Nam!:D

ezel - helene og michelle

17.09.2011 kl.19:19

så godt ut :D

Malin og Marte

17.09.2011 kl.21:40

Selv om pastaretten inneholder ingredienser som også er i pesto kjenner jeg at jeg har problemer med å tro at dette blir bra... ser for meg at det blir litt tørt, selv med olivenolje ;P tar jeg VELDIG feil her?

foralldel

17.09.2011 kl.22:26

Malin og Marte: Vent til oppskriften kommer, har et par triks på lur. (A)

Skriv en ny kommentar

hits