Pistasjnøttgelato

En perfekt gelato tilberedt på italiensk vis hører hovedsaklig hjemme blant sommermat. Imidlertid syntes jeg det er lov å ta ymse gleder på forhånd, der i blant neste års sommer og sommermat. Fløyelsmyk iskrem akompagnert av sprø nøtter som knaser mellom tennene.

Vanskelighetsgrad: Middels

Dette trenger du: 4 eggeplommer, 2,5 dl kremfløte, 1 dl sukker, 2 cl amarettolikør, 2 ss hakkede pistasjnøtter, og 2 ss pistasjpuré.

Dette gjør du:

1. Pisk eggeplommer og sukker, og tilsett kremfløten. Fortsett å piske til den stivner.

2. Rør inn likør og hakkede nøtter, og fordel kremen i en boks. Plasseres i fryseren. Pass på å røre rundt i massen omtrent hver 1/2 time, slik at du unngår iskrystaller.

Ha en flott kveld videre! :D




amundsenvinn
Stikkord:

3 kommentarer

K

18.10.2011 kl.08:51

OMG! Iiiiiiiiiiss!<3

foralldel

18.10.2011 kl.15:38

K: Yay! (A)

magnus

18.10.2011 kl.20:51

nam! :D

Skriv en ny kommentar

hits